Twee gewonden bij brute woningoverval, dader rennend gevlucht

De politie onderzoekt een brute woningoverval waarbij twee personen gewond zijn geraakt.

In de Utrechtse plaats Maarssen heeft een gewelddadige woningoverval plaatsgevonden, waarbij twee bewoners van het huis gewond zijn geraakt. Het incident vond plaats rond 23.15 uur. De twee slachtoffers zijn de bewoners zelf.

De overvaller, die nog voortvluchtig is, is na de overval weggerend. De politie is actief op zoek naar de verdachte en heeft een signalement verspreid om het publiek te waarschuwen. De verdachte wordt omschreven als ongeveer 1.80 meter lang, met een tenger postuur, gekleed in een grijze hoodie en een donkere broek.

Op dit moment is het nog onbekend of de overvaller buit heeft gemaakt tijdens de overval. De prioriteit van de politie ligt momenteel bij het opsporen van de verdachte en het verlenen van hulp aan de slachtoffers.

De politie benadrukt dat het van groot belang is om de verdachte niet zelf te benaderen of te confronteren. Burgers worden gevraagd om direct contact op te nemen met de politie als ze informatie hebben over de verdachte of het incident.

Woningovervallen zijn ernstige misdrijven die een grote impact hebben op de slachtoffers en de lokale gemeenschap. De politie zal er alles aan doen om de dader op te sporen en gerechtigheid te laten geschieden. Daarnaast blijft de politie alert om de veiligheid van de inwoners te waarborgen en verdere criminaliteit te voorkomen.