Twee lichamen gevonden in water nabij Cothen (UPDATE)

Zondag 19 mei heeft de politie twee lichamen aangetroffen in het water ter hoogte van de Kanaaldijk-Noord in Cothen.

Zondagmiddag kreeg de politie melding van een getuige die iets in het water zou hebben zien drijven. De politie kwam snel ter plaatse en na enig onderzoek constateerden ze dat het om twee lichamen gaat.

De Forensische Opsporing doet op dit moment onderzoek naar de lichamen. De politie kan nog geen mededelingen doen omtrent de identiteit van de twee gevonden lichamen. Tevens verzoekt de politie de burgers dringend om niet naar Cothen te komen. Het gebied is afgezet voor nader onderzoek.

(UPDATE)

Verschillende bronnen meldden inmiddels dat de gevonden lichamen in het water nabij Cothen van de twee vermiste broers, Ruben & Julian, zouden zijn. Dit zou de politie aan hun moeder hebben verteld. Het jeugdjournaal heeft het zelfs gemeld in de uitzending, zie hieronder het bewuste fragment. De politie heeft in ieder geval niet bevestigd dat het om de vermiste jongens gaat. Het heeft er in ieder geval wel alle schijn van aangezien de lichamen in ongeveer hetzelfde gebied zijn gevonden als waar gezocht werd naar de vermiste jongens. Maar zeker weet je het nooit tot de politie het officieel bevestigd.

 

Bron: Politie