Tweede verdachte gepakt in lopend onderzoek dood man Den Bosch

In het lopende onderzoek naar de dood van een 46-jarige man uit Den Bosch heeft de recherche op maandag een tweede verdachte gearresteerd.

Het betreft een 56-jarige vrouw, de bewoonster van het huis waar het slachtoffer werd aangetroffen. Zij meldde zichzelf bij de politie.

Op zondagochtend 3 september werd de politie gealarmeerd door een getuige die melding maakte van mogelijk ernstige gebeurtenissen in een woning aan de Brugstraat. In de woning troffen de autoriteiten een overleden man aan, bij wie bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen. Een andere man, een 49-jarige inwoner van Den Bosch, werd als verdachte van betrokkenheid bij de dood aangehouden. Tevens werd uitgebreid met de hoofdbewoonster van de woning gesproken.

Echter, gedurende het onderzoek kwam naar voren dat haar verklaring over de gebeurtenissen op die dag niet volledig overeenkwam met de bevindingen van het rechercheteam. Dit leidde tot het vermoeden dat zij mogelijk ook betrokken was bij de dood van het slachtoffer. In opdracht van de officier van justitie werd zij maandag gearresteerd. De eerder gearresteerde verdachte zit nog steeds in hechtenis.

Het politieonderzoek naar de omstandigheden rondom de dood van de 46-jarige man blijft actief en is gericht op het vaststellen van de precieze toedracht van het incident.