Tweede verdachte gepakt voor explosie bij pand Rotterdam

De Rotterdamse politie heeft een tweede verdachte gepakt voor een explosie.

Op zaterdag 29 april werd de rustige Rotterdamse buurt Strevelsweg opgeschrikt door een explosie bij een winkelpand. Hoewel er geen gewonden vielen, was de materiële schade aanzienlijk. De politie hield diezelfde nacht een 21-jarige verdachte aan en zette hem in verzekering. Maar het recherchewerk ging door en gisteravond kon de politie een tweede verdachte aanhouden, een 19-jarige jongen uit Spijkenisse.

De buurtbewoners waren geschokt door de explosie en de gebeurtenissen die volgden. Maar dankzij de snelle reactie van de politie en het harde werk van de rechercheurs, zijn er nu twee verdachten aangehouden. Het onderzoek naar de explosie gaat echter nog steeds door en de politie roept getuigen op om zich te melden met tips of informatie.

Het geweld en de schade die de explosie heeft veroorzaakt, hebben de buurtbewoners doen beseffen hoe belangrijk het is om samen te werken en elkaar te steunen in moeilijke tijden. Ze zijn blij dat er stappen worden ondernomen om de verantwoordelijken op te sporen en te berechten. Het laat zien dat geweld niet wordt getolereerd in de gemeenschap en dat de politie er alles aan doet om de veiligheid van de burgers te waarborgen.

De politie doet er alles aan om deze vorm van geweld te stoppen. Zelfs de kleinste informatie kan helpen bij het oplossen van deze zaak. Daarom roept de politie iedereen op die iets verdachts heeft gezien of gehoord, om dit te melden. Laten we samenwerken om onze gemeenschap veilig te houden en het geweld te stoppen.