© Crime-Nieuws.nl

Verdachte gepakt voor schieten op vrouw in auto, politie zoekt mogelijke getuigen

De politie heeft een verdachte gepakt voor het schieten op een vrouw in een auto bij een schietpartij.

Op woensdagmiddag 26 april heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Schepen Maaslaan in Nuenen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar het had wel heel anders kunnen aflopen. De politie heeft één verdachte kunnen aanhouden en doet onderzoek naar de aanleiding van het incident.

Rond 13.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er een auto nabij de Schepen Maaslaan beschoten zou zijn. De achterruit van de auto raakte beschadigd, maar de inzittende is gelukkig ongedeerd gebleven. De politie rukte met meerdere eenheden uit en startte direct een opsporingsonderzoek. Tijdens het onderzoek kwam een 31-jarige man uit Nuenen als verdachte in beeld en hij werd kort daarna nabij zijn woning aan de Schepen Maaslaan aangehouden. In zijn bezit werd een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen en zal na onderzoek vernietigd worden.

De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van het schietincident en komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat de aanleiding van het incident in de familiaire sfeer ligt. Uit respect voor de privacy van de betrokkenen en het belang van het onderzoek worden er op dit moment geen verdere mededelingen gedaan.