© crime-nieuws.nl

Verdachte gezocht voor drugslab Zeeland aangehouden na vrijgeven beelden

De politie is achter de identiteit gekomen van een man die gezocht werd voor betrokkenheid bij een drugslab in Lewedorp.

Het lab werd op 16 september ontdekt in een schuur aan de Damstraat in Lewedorp. De politie kwam het lab op het spoor na een tip. Tijdens de doorzoeking werden de twee bewoners, een man en vrouw, aangehouden. Het laboratorium werd ontmanteld en de spullen werden afgevoerd.

Er werden ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld in beslag genomen. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

De politie deed die dag ook een inval in een woning aan de Amethisdijk in Roosendaal. Hierbij werden onder meer amfetamine, MDMA en vals geld aangetroffen en in beslag genomen. Een derde verdachte werd vanochtend aangehouden in een politiecellencomplex. Het gaat om een 25-jarige man uit Vlissingen.

De politie was nog op zoek naar een vierde verdachte en gaf beelden van de man vrij in onder meer Opsporing Verzocht. Er kwamen wat tips binnen en de identiteit van de verdachte is vastgesteld. De 27-jarige inwoner van Etten-Leur is vanochtend aangehouden en verhoord. Het onderzoek naar het drugslab loopt nog en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.