© Crime-Nieuws.nl

Verdachte in Rotterdam gepakt voor dodelijke steekpartij Marokko

De politie heeft op zaterdag 9 september een 29-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijk steekincident op een andere Rotterdammer in Marokko eind juli van dit jaar.

Het steekincident vond plaats op 29 juli in de Marokkaanse stad Tanger. De 29-jarige Rotterdammer werd daarbij dodelijk getroffen.

De politie heeft nog geen aanwijzingen dat de 29-jarige Rotterdammer die op 9 september is aangehouden, degene is die de steekpartij heeft gepleegd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de organisatie van de steekpartij.

In de nacht van 3 op 4 augustus vond een explosie plaats bij een woning op de Rembrandtstraat in Rotterdam. Deze woning wordt in verband gebracht met het dodelijk steekincident in Marokko. Twee mannen, een 23-jarige man uit Spijkenisse en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden voor deze explosie.

In de nacht van 4 op 5 september werd dezelfde woning opnieuw het doelwit van een explosie. Opnieuw raakte niemand gewond. Voor deze explosie zijn nog geen aanhoudingen verricht.