© Crime-Nieuws.nl

Verdachte op de vlucht voor politie zwaargewond na val van balkon

Een verdachte is van een balkon gevallen bij een aanhouding en zwaargewond geraakt.

Vanochtend is een man zwaargewond geraakt nadat hij tijdens zijn arrestatie van een balkon in Den Haag is gevallen. De politie was bezig met het aanhouden van de man vanwege een strafbaar feit, maar het is nog onbekend waar hij precies van verdacht werd.

Hoe de man van het balkon is gevallen, is nog onduidelijk. De politie heeft laten weten dat de rijksrecherche onderzoekt wat er in de woning is gebeurd en of de betrokken agenten iets te verwijten valt. Het is nog onbekend of er sprake is geweest van een ongeluk of dat er opzet in het spel is geweest.

De politie heeft nog geen verdere details over de zaak bekendgemaakt en vraagt getuigen zich te melden. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Het is altijd zorgwekkend als er tijdens een arrestatie iets misgaat en een verdachte gewond raakt. Het is daarom goed dat de rijksrecherche onderzoek doet naar dit incident om te achterhalen wat er precies is gebeurd en of de betrokken agenten volgens de regels hebben gehandeld.

De politie heeft een belangrijke taak in onze samenleving om de veiligheid te waarborgen en criminelen op te sporen. Maar daarbij moeten zij zich altijd houden aan de geldende wet- en regelgeving. Als er iets misgaat, is het daarom van groot belang dat dit grondig wordt onderzocht en er indien nodig maatregelen worden genomen om herhaling te voorkomen.