VIDEO: Overvaller schiet tijdens gewapende overval in Rotterdamse supermarkt

Beelden van een schietende overvaller in een Rotterdamse supermarkt.

Op vrijdagavond 30 december 2022 vond er een schokkende gebeurtenis plaats in een kleine supermarkt aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam Zuid. Een gewapende overvaller kwam de winkel binnen en dreigde met een vuurwapen. Hij eiste geld uit de kassa en schoot daarbij ook daadwerkelijk een kogel af. Gelukkig raakte niemand gewond.

De overvaller, die volledig in het zwart gekleed was, bleef nog enige tijd in de winkel terwijl de medewerker en klanten verstijfd van schrik waren en dekking zochten. Uiteindelijk vertrok de overvaller zonder buit.

Het is zaak dat de politie de dader zo snel mogelijk opspoort. De overvaller kwam behoorlijk opgefokt over en vormt duidelijk een levensgevaar voor de omgeving. Getuigen worden dan ook opgeroepen om zich te melden bij de politie.

De schokkende gebeurtenis heeft diepe indruk achtergelaten op de medewerker en klanten van de supermarkt. Het is te hopen dat de overvaller snel wordt opgepakt en dat hij zijn verdiende straf krijgt voor deze levensgevaarlijke actie.