Verdachte schietpartij op snelweg A16 gepakt door politie

Op de A16 is een verdachte van een schietpartij gepakt door de politie.

In de vroege ochtend van vrijdag 11 augustus, omstreeks 00:30 uur, heeft de politie een 24-jarige man uit Eindhoven gearresteerd op de A16 in de gemeente Dordrecht op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident in de Molendreef.

Na een melding te hebben ontvangen dat er schoten waren gelost op een campingterrein aan de Molendreef, werd er een onderzoek ingesteld door de politie. De schoten waren volgens de informatie gericht op een 58-jarige man uit Rucphen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

De politie heeft onmiddellijk gereageerd en kon al snel de 24-jarige verdachte uit Eindhoven aanhouden op de A16 in de gemeente Dordrecht. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident en is voor nader onderzoek in hechtenis genomen.

Hoewel de exacte achtergrond van het incident nog onderzocht wordt, wordt er rekening mee gehouden dat het incident mogelijk te maken heeft met persoonlijke relaties. Het onderzoek zal zich verder richten op het achterhalen van de toedracht en het verzamelen van bewijsmateriaal om de zaak te verduidelijken.