Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Verdachte steekincident in Capelle aan den IJssel meldt zich bij de politie

De verdachte van een steekincident dat zich gisteren in Capelle aan den IJssel heeft voorgedaan, heeft zich bij de politie gemeld en is aangehouden. Tijdens het incident raakte een man gewond.

Rond 18.50 uur vond het incident plaats op de Fidelio, bij de kruising met de Henry Moorepassage. Een 39-jarige man uit Capelle aan den IJssel kwam daar een bekende tegen met wie hij eerder ruzie had gehad. Er ontstond een gevecht tussen hen, waarbij het slachtoffer verwondingen opliep aan zijn hand en schouder. Na het gevecht rende het slachtoffer weg en werd later behandeld in het ziekenhuis voordat hij werd ontslagen.

Direct na het incident startte de politie een zoektocht naar de verdachte en bezocht mogelijke verblijfplaatsen. De verdachte werd niet op die locaties aangetroffen, maar het lukte wel om contact met hem op te nemen. Hierop meldde hij zich bij de politie. De verdachte, een 46-jarige man uit Capelle aan den IJssel, is aangehouden. De politie onderzoekt momenteel de precieze omstandigheden van het incident.