Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

VIDEO: ’Lieve gezin’ op rooftocht gezocht na stelen 12 Apple AirPods samen met zoontje in Zwolle

Een gezin wordt gezocht vanwege de diefstal van 12 Apple AirPods in Zwolle.

De electronicawinkel Expert, met filialen in Zwolle-Zuid en Stadshagen, heeft videobeelden vrijgegeven van een diefstal waarbij een stel met een kind betrokken is. Het incident vond plaats in de winkel en werd vastgelegd op camera. De winkel doet een oproep aan het publiek om te helpen bij het identificeren van het dievenduo en biedt daarbij een beloning aan voor degene die relevante informatie kan verschaffen.

De diefstal betreft 12 Apple AirPods, waarvan het koppel in kwestie wordt verdacht deze gestolen te hebben. De electronicawinkel heeft de beelden van het incident gedeeld op Twitter en vraagt sarcastisch om hulp bij het opsporen van het “lieve gezin”. In de tweet wordt benadrukt dat het voorbeeld dat het stel aan hun kind geeft niet wenselijk is, aangezien ze zich schuldig maken aan diefstal van andermans eigendommen.

De winkel heeft de zaak met een knipoog gepresenteerd en belooft een beloning aan diegene die informatie kan verschaffen over de identiteit van de dieven. Het doel van de oproep is om het publiek betrokken te maken bij het oplossen van de zaak en hopelijk tot identificatie van de betrokken personen te komen.