VIDEO: Schaars geklede vrouw rooft voor 600K aan Rolex horloges tijdens gezellig nachtje

Beelden van een schaars geklede vrouw due gezocht wordt voor het stelen van ruim 600.000 dollar aan dure horloges en sieraden.

Volgens berichten wordt een schaars geklede vrouw beschuldigd van het stelen van sieraden ter waarde van $600.000 van een man in Miami die ze zojuist had ontmoet.

De twee ontmoetten elkaar naar verluidt op 8 mei in de Dirty Rabbit-bar in Wynwood, toen de onbekende vrouw werd uitgenodigd om rond 5.30 uur ’s ochtends met de man mee naar huis te gaan. Vervolgens heeft de vrouw hem vermoedelijk gedrogeerd door iets in zijn drankje te doen, waardoor hij de hele nacht buiten bewustzijn raakte.

Toen de man later die dag rond het middaguur wakker werd, ontdekte hij dat zijn kluis met sieraden en andere waardevolle spullen verdwenen was, evenals de vrouw. Onder de gestolen voorwerpen bevonden zich onder andere een Rolex Daytona Rainbow met diamanten en een Sky-Dweller Rolex. De politie zegt dat er ook andere items uit de kluis zijn gestolen, zoals een gouden ketting, Franco Gold-armbanden, Cartier-zonnebrillen en een roségouden diamanten ring.

Bewakingsbeelden van het gebouw laten zien dat de vrouw vertrok met een Solo cup in haar hand. “Nu zou je soms kunnen zeggen: ‘Oh, nou, ze vertrekt gewoon met een Solo cup.’ Nee. Ze neemt de Solo cup mee waaruit ze heeft gedronken, omdat die haar DNA bevat. Ze neemt zijn Solo cup mee omdat die niet alleen zijn DNA bevat, maar ook de drugs die ze erin heeft gestopt”, aldus politieagent Michael Vega van het Miami Police Department.

De politie van Miami is nog steeds bezig met het onderzoek om de verdachte te identificeren. Er zijn beelden vrijgegeven van de gezochte schaars geklede vrouw.