© Politie

VIDEO: Vrouw breekt enkel bij brute overval door gemaskerde criminelen in Steenbergen

De politie heeft beelden gedeeld van een brute overval in Steenbergen waarbij een vrouw werd overmeesterd door vier gemaskerde criminelen.

De 59-jarige bewoonster wilde maandagochtend in haar auto stappen toen ze plotseling werd belaagd door vier overvallers. De mannen gingen hierbij zeer bruut te werk en de vrouw brak daardoor haar enkel. De overval vond rond 8.30 uur plaats bij een woning aan de Witte Ruiterweg. Te zien is hoe de mannen op de vrouw gaan zitten en haar mond dichtdrukken.

Vervolgens zochten de overvallers naar de huissleutels en zijn de woning binnengegaan. Haar partner die op het lawaai afkwam, werd buiten beeld meerdere keren hard tegen zijn hoofd geslagen met een wapen. Beide slachtoffers vonden de overvallers jong klinken met een buitenlands accent. Alle vier worden rond 1.80 meter lang geschat.

Uiteindelijk zijn de daders na de overval in een witte bestelbus weggereden in de richting van de Westlandse Langeweg. Er is door de politie later nog een busje aan de kant gezet maar na controle bleken de inzittenden niets te maken te hebben met de brute overval. De recherche doet verder onderzoek.