Vrouw aangehouden na vondst dode man in Den Haag, politie zoekt getuigen

De politie doet in verband met de vondst van een dode in Den Haag een onderzoek.

In de vroege zaterdagochtend, rond 01:20 uur, is er voor een portiek aan de Rossinilaan in Den Haag een overleden man aangetroffen. De politie heeft een 49-jarige vrouw uit Den Haag aangehouden als verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang en de politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer, een 54-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats, werd ontdekt nadat de politie een melding had ontvangen. Agenten troffen het levenloze lichaam voor een portiek aan. Om de omstandigheden rondom het overlijden te achterhalen, heeft de politie een 49-jarige inwoonster uit Den Haag gearresteerd. Haar betrokkenheid bij het overlijden van de man wordt momenteel onderzocht.

Rechercheurs en forensische specialisten zijn ter plaatse gekomen en voeren uitgebreid onderzoek uit in en rondom het portiek. Ze proberen alle relevante sporen en aanwijzingen te verzamelen om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd. Het is belangrijk voor het onderzoek dat mogelijke getuigen zich melden.

De politie roept specifiek getuigen op die informatie of beeldmateriaal hebben van de omgeving Rossinilaan op om contact op te nemen. Deze informatie kan van cruciaal belang zijn bij het verhelderen van de omstandigheden rondom het overlijden van de man. Het onderzoeksteam staat klaar om alle ontvangen informatie zorgvuldig te onderzoeken en eventuele aanwijzingen te volgen.

De exacte doodsoorzaak van het slachtoffer moet nog worden vastgesteld. Het onderzoek zal zich richten op het verkrijgen van een volledig beeld van de gebeurtenissen en het achterhalen van de mogelijke motieven en omstandigheden die hebben geleid tot het overlijden van de man.

De politie benadrukt dat alle informatie, hoe klein of ogenschijnlijk onbelangrijk ook, van waarde kan zijn voor het onderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de recherche via het telefoonnummer dat vermeld staat in de oproep.

De autoriteiten zetten zich in om de zaak zo snel mogelijk op te helderen en de nabestaanden van het slachtoffer antwoorden te geven. De rechercheurs zullen nauwgezet en grondig te werk gaan om recht te doen aan het slachtoffer en gerechtigheid te waarborgen.