Foto ter illustratie. © Pexels

Vrouw aangehouden voor doodsteken man in pand De Meern

De politie onderzoekt een dodelijke steekpartij in De Meern. Een vrouw zit vast en wordt verhoord.

Op zaterdagavond heeft er in een woning aan de Mandenmakerslaan in De Meern een steekincident plaatsgevonden, waarbij een 69-jarige man zwaargewond raakte en kort daarna overleed. De politie werd rond 21.20 uur gealarmeerd en was snel ter plaatse. Helaas mocht alle hulpverlening niet meer baten voor het slachtoffer. De 50-jarige vrouw, tevens bewoonster van de woning, is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke steekincident.

Direct na de melding van het steekincident troffen de agenten de zwaargewonde bewoner aan in de woning. Om medische ondersteuning te bieden, werd een traumahelikopter ingeschakeld. Ondanks de inzet van de hulpverleners overleed het slachtoffer helaas aan zijn verwondingen. De politie heeft daarop direct een plaats delict gecreëerd in de woning, waar forensische experts sporen veiligstellen en uitgebreid sporenonderzoek verrichten.

De verdachte, de 50-jarige bewoonster, is door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke steekincident. De exacte relatie tussen de verdachte en het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt. Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident is nog in volle gang. De politie zal nauwgezet alle beschikbare informatie en bewijsmateriaal verzamelen om de omstandigheden rondom het incident te verduidelijken.

De politie roept eventuele getuigen of personen met relevante informatie op om zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het onderzoek naar het steekincident zal worden voortgezet, waarbij de politie alle mogelijke inspanningen zal leveren om de waarheid aan het licht te brengen en de nabestaanden van het slachtoffer gerechtigheid te bieden.