Vrouw aangehouden voor mishandelen portier café tijdens Koningsnacht

Een vrouw is tijdens Koningsnacht aangehouden voor het mishandelen van een portier bij een café.

In de vroege uurtjes van 27 april heeft de politie een 21-jarige vrouw uit Tilburg gearresteerd wegens vermeende mishandeling van een portier bij een café aan de Heuvel. Het incident vond plaats omstreeks 04.00 uur ’s nachts, tijdens sluitingstijd.

Volgens het personeel wilde de vrouw nog even snel naar het toilet, maar dat was niet meer toegestaan. De portier verzocht haar vriendelijk om het pand te verlaten, waarop de vrouw naar verluidt een bierflesje naar hem gooide en hem vervolgens sloeg, schopte en in zijn gezicht krabde.

De vrouw werd uit het café gezet en later door de politie gearresteerd. Ze zou niet te spreken zijn geweest over de manier waarop ze behandeld werd, maar haar acties worden door de autoriteiten niet getolereerd. Op dit moment zit ze nog vast.

Dit incident benadrukt het belang van respectvol omgaan met anderen, vooral in de horecasector waar situaties snel kunnen escaleren. We hopen dat de betrokken partijen snel tot een oplossing kunnen komen en dat dergelijke gewelddadige incidenten in de toekomst voorkomen kunnen worden.