© crime-nieuws.nl

Vrouw aangevallen met bijtende vloeistof op straat, politie zoekt getuigen

De Rotterdamse politie onderzoekt een aanval van een vrouw op straat met een bijtende vloeistof.

Op donderdagavond 11 mei heeft een 36-jarige vrouw zonder bekende woonplaats een angstaanjagende aanval meegemaakt in Rotterdam. Rond 21.55 uur werd ze het slachtoffer van een onbekende man die haar in het gezicht bespoot of gooide met een bijtende vloeistof. De vrouw liep ernstige brandwonden op en moest onmiddellijk naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie is nu op zoek naar getuigen om de dader te kunnen opsporen.

De aanval vond plaats in het struikgewas op het Zaailand. Nadat de vrouw was aangevallen, zocht ze onmiddellijk hulp bij een woning aan de Korte Kromhout. Helaas was de onbekende man, die een donkere huidskleur had, op dat moment al verdwenen. De exacte toedracht van het incident is nog steeds onduidelijk en het slachtoffer is momenteel niet in staat om aangifte te doen.

De politie neemt deze zaak zeer serieus en roept iedereen die iets verdachts heeft gezien in de omgeving van het Zaailand op om contact op te nemen. Mogelijke getuigen kunnen cruciale informatie hebben die kan helpen bij het identificeren van de dader en het achterhalen van de motieven achter deze laffe aanval. Het is van groot belang dat de veiligheid van de burgers gewaarborgd wordt en dat de verantwoordelijke persoon ter verantwoording wordt geroepen.