Alleen maar 500 euro briefjes! © Crime-Nieuws.nl

Vrouw gepakt met peperdure gestolen Rolex horloge verstopt in geslachtsdeel

In de VS is een vrouw aangehouden voor het stelen van een Rolex. Het horloge bleek ze verstopt te hebben in haar geslachtsdeel.

De zaak kwam aan het rollen toen de politie in Las Vegas vorige week melding kreeg van een diefstal. Het slachtoffer beweerde dat hij erg intiem was met de 33-jarige Sarah R., en ze stond er voortdurend op dat hij zijn Rolex. Na aandringen besloot hij zijn horloge af te doen en te verstoppen onder zijn kussen.

De vrouw drong er bij de man op aan om gezellig door te gaan met drinken. Op een gegeven moment ontdekte hij dat de Rolex verdwenen was. Toen hij R. aansprak raakte ze in paniek en vertrok. De man volgde haar naar de lobby en waarschuwde de beveiliging.

Agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. De Rolex kon in eerste instantie niet worden gevonden. Na verder grondig onderzoek kwam de peperdure horloge boven water. De Rolex bleek verstopt in haar geslachtsdeel.

De vrouw is een bekende van de politie en had in de week van de diefstal een voorbereidende zitting in verband met een andere soortgelijke zaak. Dat draaide om inbraak en een andere gestolen dure horloge. R. zit vast en riskeert een langdurige gevangenisstraf.