Vrouw opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij dodelijke schietpartij woonwagenkamp

De politie heeft in verband met een dodelijke schietpartij bij een woonwagenkamp in Cothen, een vierde verdachte aangehouden.

Op donderdagochtend 26 maart werd de 50-jarige Mike Goedhart uit Cothen op de Ossenwaard doodgeschoten. Een half uur later werd na onderzoek van de politie er een verdachte aangehouden, een 20-jarige man uit Amersfoort. Hij heeft bekend het slachtoffer te hebben doodgeschoten.

De recherche vermoedde echter dat er meer personen bij het plannen of voorbereiden van de doodslag/moord waren betrokken en zette het onderzoek voort. Op 9 juni werd een 51-jarige vrouw opgepakt op verdenking van betrokkenheid. Enkele dagen daarna, op 16 juni, werd een 28-jarige vrouw uit De Ronde Venen aangehouden.

Verder onderzoek heeft nu geleid tot een vierde verdachte. De 19-jarige vrouw is vandaag aangehouden en vastgezet. Alle drie de vrouwen worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Het onderzoek naar de dodelijke schietpartij wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.