De zussen van Willem Holleeder dreigen hun medewerking met justitie in de rechtszaak tegen hun broer, te stoppen en niets meer te verklaren. Astrid en Sonja vinden dat ze aan hun lot worden overgelaten.

Dat meldt De Telegraaf. De zus van Willem Holleeder brengt vandaag een nieuwe boek uit. Daarin beschrijft Astrid Holleeder hoe ontevreden ze is over de beveiliging die ze krijgt van justitie. Ze meldt dat ze onder meer zelf moet betalen voor zaken als kogelwerende vesten.

Niet alleen de zussen klagen maar Holleeder’s ex-vriendin Sandra, die ook tegen ‘de Neus’ is gaan verklaren, ook. De drie vrouwen zijn de belangrijkste getuigen in het proces tegen Holleeder en vrezen voor hun leven. Eerder werd met veel bombarie bekendgemaakt dat Holleeder een moordaanslag op zijn zussen zou beramen. Hiervan bleek achteraf helemaal niets te kloppen.

Dit is het tweede boek van Astrid Holleeder. Eerder schreef ze ‘Judas’, waarin ze vertelt over het leven met haar broer, en nu brengt ze opnieuw een boek uit dat heet: ‘Dagboek van een getuige’. Het boek is vanaf vandaag beschikbaar.