© Crime-Nieuws.nl

Zwaargewonde met spoed naar ziekenhuis na schietpartij Katwijk

De politie onderzoekt een schietpartij met een zwaargewonde in Katwijk.

Op de Talmastraat vond in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 mei een schietincident plaats waarbij een 22-jarige man uit Katwijk zwaargewond raakte. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft inmiddels een 24-jarige verdachte uit Katwijk aangehouden en onderzoekt zijn betrokkenheid bij het incident.

Omstreeks 04:45 uur troffen hulpdiensten het zwaargewonde slachtoffer aan voor een woning op de Talmastraat. Direct na de melding werd de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor dringende medische behandeling. Zijn toestand wordt als ernstig beschouwd.

De politie is onmiddellijk gestart met een onderzoek naar het schietincident. Dankzij een getuigenverklaring kon later een 24-jarige man uit Katwijk worden aangehouden als verdachte. Momenteel wordt zijn betrokkenheid bij het incident verder onderzocht door de autoriteiten.

Naar aanleiding van het schietincident heeft de officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgezet. Dit team zal het uitgebreide onderzoek naar de gebeurtenissen leiden. Getuigen spelen een cruciale rol in dit onderzoek en worden verzocht hun informatie te delen met het onderzoeksteam.

De politie doet een dringende oproep aan eventuele getuigen om zich te melden en hun waardevolle informatie te delen. Zelfs schijnbaar kleine details kunnen van groot belang zijn voor het verdere verloop van het onderzoek.

Alle ontvangen informatie wordt vertrouwelijk behandeld en het delen van getuigenverklaringen kan een significante bijdrage leveren aan het oplossen van het schietincident. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het lokale politienummer of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het onderzoek naar het schietincident in Katwijk is nog gaande en de politie zet alles op alles om de exacte toedracht en omstandigheden rondom het incident te achterhalen.