Gewonde bij steekpartij café Rotterdam, politie start onderzoek

Bij een steekpartij in een café in Rotterdam is een gewonde gevallen. De politie is een onderzoek gestart.

In de vroege ochtend van zaterdag 13 mei raakte een 59-jarige Rotterdammer gewond bij een steekincident, dat plaatsvond na een ruzie in een café aan de Katendrechtse Lagedijk. De verdachte, een 34-jarige Rotterdammer, wist in eerste instantie te ontkomen maar werd kort daarna op de Lepelaarsingel gearresteerd. De politie is momenteel bezig met verder onderzoek naar het incident.

Het alarm kwam rond 00.40 uur bij de politie binnen, waarna agenten ter plaatse gingen. Ze troffen het slachtoffer aan, dat gewond was geraakt tijdens de ruzie. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen. De precieze aard en ernst van de verwondingen zijn op dit moment nog onbekend.

Na het incident verliet de verdachte het café en probeerde hij te ontkomen. Echter slaagde de politie erin om hem snel op de Lepelaarsingel te arresteren. De politie onderzoekt momenteel de aanleiding en de omstandigheden rondom het steekincident. Er zijn nog geen verdere details bekendgemaakt over het motief van de verdachte.

De politie is bezig met het ondervragen van getuigen en het verzamelen van bewijsmateriaal om de zaak verder te kunnen onderzoeken. Zij roepen getuigen op zich te melden met eventuele informatie die kan bijdragen aan het onderzoek.

Steekincidenten zijn ernstige delicten die een grote impact hebben op zowel de directe slachtoffers als de gemeenschap als geheel. De politie zet zich in om dergelijke incidenten grondig te onderzoeken en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen.