Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Opnieuw dode tijdens dancefestival Tomorrowland

Er is opnieuw een dode gevallen tijdens dancefestival Tomorrowland.

Op het dancefestival Tomorrowland heeft zich opnieuw een tragisch incident voorgedaan, waarbij opnieuw een persoon om het leven is gekomen. Het Belgisch parket heeft zaterdag bevestigd dat een dertiger met de Thaise nationaliteit vrijdagavond bewusteloos is aangetroffen op het festivalterrein en later in het ziekenhuis is overleden.

Eerder, vorige week, kwam een 26-jarige medewerker van Tomorrowland om het leven door drugsgebruik. De man uit Mechelen overleed op de camping waar de medewerkers van het festival verblijven. Na het eerste weekend had de politie ook veel aanhoudingen verricht voor onder meer drugs. De resultaten hiervan kan je hier vinden.

Tomorrowland is een van ’s werelds grootste dancefestivals en vindt plaats in de Belgische plaats Boom. Het evenement duurt twee weekenden, waarvan de laatste dag op 30 juli valt. De recente sterfgevallen hebben een schok teweeggebracht en de autoriteiten zullen naar verwachting nauwkeurige onderzoeken uitvoeren om de omstandigheden rondom deze tragedies te begrijpen en eventuele maatregelen te nemen om de veiligheid van de festivalgangers in de toekomst te waarborgen.