Vermoorde man sporttas was dag eerder in Amsterdam

Zondag 7 april werd in het Belgische Wuustwezel het stoffelijk overschot gevonden van een (nog) onbekende man in een sporttas. De politie tast nog altijd in het duister in verband met de identiteit van de man. Zodoende heeft de politie ook een foto van het slachtoffer, die in het bos werd gevonden, vrijgegeven.

De politie is naarstig op zoek naar mensen die het slachtoffer kennen of herkennen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man op zaterdag 6 april nog in Amsterdam moet zijn geweest. Dat blijkt uit een tramkaartje die het slachtoffer op zaterdag 6 april in Amsterdam rond het middaguur activeerde. Niet veel later werd het kaartje weer gedeactiveerd. Daarna is er tot de vondst van het stoffelijk overschot in de sporttas geen enkele duidelijke spoor meer van de man.

In verscheidene Belgische media werd gemeld dat de man in de kofferbak van een auto was gevonden. Dat blijkt niet te kloppen. Het slachtoffer is in een bos tussen Veldoort en Hoofdbaan Watering in Wuustwezel, op slechts een paar honderd meter van de Nederlandse grens, gevonden.