© Twitter

VIDEO: Rapper Bigidagoe op straat in Amsterdam aangehouden door arrestatieteam

Een arrestatieteam van de politie heeft in Amsterdam rapper Bigidagoe aangehouden. Hiervan zijn beelden gemaakt.

In een lopend onderzoek heeft de districtsrecherche van Amsterdam Oost op 12 en 13 februari drie mannen aangehouden op verdenking van onder meer diefstal. De verdachten zijn Amsterdammers in de leeftijden van 23, 25 en 27 jaar oud. Eén van de verdachten is rapper Bigidagoe die eerder gewond raakte bij een schietpartij.

Het Arrestatieteam (AT) is ingezet om de aanhoudingen te verrichten. Twee verdachten zijn aangehouden op vrijdag 12 februari in de middag op de Karspeldreef . De derde verdachte is in de nacht van 12 op 13 februari aangehouden in een woning in Zuidoost, aldus een woordvoerder van de politie. De verdachten zitten in beperkingen wat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. In dit stadium kan er daarom nog geen nadere informatie gegeven worden over de rol van de aangehouden verdachten in dit onderzoek.

Er speelt momenteel een mogelijke ruzie tussen rapper Bigidagoe en Chivv. De laatste heeft een disstrack naar buiten gebracht waarin er gerapt wordt over het stelen van kettingen. Er zouden over en weer gouden kettingen zijn gestolen. Of de zaak hierom draait wil de politie noch bevestigen noch ontkennen. Het onderzoek is in volle gang. De video van de aanhouding is onderaan de post te bekijken.