Viertal in donkere kleding gezocht na gewapende overval Rotterdam

Vier onbekende jongens hebben op woensdag 20 september een woning aan de Zegwaardstraat in Rotterdam overvallen. Ze bedreigden de bewoners met een vuurwapen en gingen er met meerdere waardevolle spullen vandoor. Gelukkig raakte niemand gewond.

Rond 23.00 uur drongen de vier jongens de woning binnen. Ze bedreigden de bewoners, een man en een vrouw van middelbare leeftijd, met een vuurwapen. Na enige tijd gingen zij er met meerdere waardevolle spullen vandoor, waaronder sieraden, elektronica en contant geld.

De politie doet onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen en de verdachten. De verdachten zijn vier jongens met donkere huidskleur en donkere kleding.

Signalement verdachten

  • Vier jongens, leeftijd tussen de 16 en 20 jaar
  • Donkere huidskleur
  • Donkere kleding

Oproep tot getuigen

De politie vraagt getuigen van de overval zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem melding maken via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bedreiging met vuurwapen

Het bedreigen van iemand met een vuurwapen is een ernstig misdrijf. De politie neemt dit zeer serieus en doet er alles aan om de daders te vinden en te straffen.