Vluchtauto liquidatie broer Mocro Maffia kroongetuige gestolen in Nieuwegein

De vluchtauto die gebruikt is bij de liquidatie van Redouan (Reduan) Bakkali in Amsterdam blijkt te zijn gestolen in Nieuwegein. De recherche is dringend op zoek naar mensen die de auto hebben zien rijden.

De personenauto van het merk Seat Type Leon, was voorzien van vervalste kentekenplaten met daarop het kenteken 45-XX-SX. Het gaat hierom een bestaand kenteken dat in de regio Rotterdam thuishoort bij een auto. De eigenaar van die auto heeft hier niets mee te maken.

De vluchtauto is na de liquidatie op de Tt. Melissaweg weggereden en achtergelaten op de Tt. Vasumweg. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de bewuste auto vermoedelijk in Het Gooi heeft gereden. De politie is op zoek naar mensen die de wagen hebben zien rijden.

De auto is eind januari gestolen in Nieuwegein en is daarna kennelijk voorzien van de vervalste kentekenplaten. De politie heeft verder bekendgemaakt dat er camerabeelden in beslag zijn genomen. Meer informatie hierover wordt op dit moment niet gedeeld.

Een schutter liquideerde de 41-jarige Reduan (Redouan) Bakkali tijdens een sollicitatiegesprek. Het onschuldige slachtoffer is de broer van de nieuwe kroongetuige, de 30-jarige Nabil B., inzake een reeks Mocro Maffia liquidaties.