De vrouw van drugsbaas Chapo Guzman gaat een ‘rol’ spelen in een realityshow op VH1.

De 30-jarige Emma Coronel Aispuro is binnenkort te zien in de VH1-serie Cartel Crew. In de realityshow worden mensen gevolgd die te maken hebben gehad met een bekende crimineel in hun leven. De bekendste persoon uit Cartel Crew is Micheal Corleone Blanco, de zoon van de beruchte Griselda Blanco ook bekend als de ‘Cocaïne Godmother’.

In een trailer van Cartel Crew is nu ook Chapo’s vrouw te zien. Slechts negen maanden na de veroordeling van haar man tot een levenslange gevangenisstraf plus 30 jaar, is Emma Coronel Aispuro binnenkort op televisie te bewonderen. Veel mensen bij politie en justitie zijn niet blij met het feit dat de vrouw van één van de bekendste drugsbazen ter wereld een podium krijgt van VH1.

Recent kwam familie Guzman nog in het nieuws in verband met de arrestatie van de 28-jarige Ovidio Guzman en zijn latere vrijlating. De militairen moesten de zoon van Chapo noodgedwongen vrijlaten vanwege extreem geweld door leden van het Sinaloakartel. De actie werd uitgevoerd op verzoek van de Amerikanen die Ovidio zoeken voor onder meer grootschalige handel in fentanyl en methamfetamine.